L'Editorial Afers, premiada

06/10/2022

L'Editorial Afers rep el premi Valencià de l'Any de la Fundació Huguet

La Fundació Huguet, creada a Castelló de la Plana sota la voluntat testamentària de Gaetà Huguet i Segarra el 5 de gener de 1959 per promoure la cultura valencianista, atorga el premi Valencià de l'Any des de l'any 1968. Enguany, els premiats han estat el professor Josep-Daniel Climent Martínez, en reconeixement dels seus treballs a favor de la llengua i la història cultural dels valencians; i l'Editorial Afers, el projecte editorial i cultural que amb les seves revistes i col·leccions de llibres dedicades a la història, l'assaig i, més recentment, la literatura incrementa el patrimoni cultural en valencià arreu dels països de parla catalana. L'Editorial Afers ha estat des de l'inici al costat de la Càtedra Josep Termes, a més de publicar diversos llibres del mestre.

Arxivat a: Blog, General