Vicent Olmos: “No renegue de cap dels llibres que he publicat”

Foto: © Jesús Císcar
22/09/2020

“Abans tots els oficis —editors, periodistes, filòlegs, llanterners, paletes, llauradors— tenien un gust per la feina, i ara això s’ha diluït bastant. A mi m’agrada la feina ben feta, i sí, sóc obstinat. Més de trenta anys editant llibres n’és la prova”

Vicent Olmos (Catarroja, 1954), fundador i editor de la revista i l’editorial Afers, és historiador de formació i col·laborador de la nostra càtedra. Nascut a l’Horta Sud, en un ambient molt rural, entre anguiles i arrossars i en una dècada gens fàcil, els cinquanta, Olmos s'ha convertit en l'editor de llibres d'història en català més important de tots els territoris del domini lingüístic. Algunes de les iniciatives les ha compartides amb el director de la nostra Càtedra, el Dr. Agustí Colomines. elDiario.es li ha fet una interessant entrevista a la qual podeu accedir pitjant el link.