Opinió de viva veu

05/05/2020

Podcasts d'articles d'opinió

El Grup de Recerca en Estudis Nacionals i Polítiques Culturals (GRENPoC), integrat a la Càtedra, i la revista Humanitats Digitals / Digital Humanities (HD/DH), han posat en marxa el projecte de podcasts Opinió de viva veu. Cada podcast consisteix en la lectura d'un article d'opinió d'autors diversos, llegits per diferents actors i actrius. La iniciativa ha començant amb el llançament dels articles «Viure sense roses ni llibres», del professor i director de la Càtedra, Agustí Colomines; «La nació estat de Califòrnia», del professor Joan Ramon Resina, de la Stanford University; «La intimitat», de l'escritpr i professor Ferran Sáez, «Per què cada departament del Govern necessita un historiador en cap», de l'historiador Sir Anthony Seldon; «Volíeu distopia?», del columnista Bernat Dedéu i «La llarga marxa de les dones», de la política i activista Àngels Martínez Castells. Llegeixen aquests articles l'historiador Marc Macià, l'actriu i cantant Eva Basteiro-Bertolí, el periodista i professor Francesc Cano i l'actor i doblador Jaume Comas i la periodista Sílvia Cóppulo. S'utilitza la plataforma Anchor i es poden escoltar des de l'ordinador, Spotify, Google Podcasts, Breaker i RadioPublic. També es pot fer servir la subscripció via RSS.

Accedir-hi: Opinió de viva veu

Accedir-hi: Opinió de viva veu