Cicle Doblement invisibles

06/09/2018

Segona sessió del cicle de conferències: "Dones polítiques"

Segona conferència del cicle Doblement Invisibles que coorganitzem la Càtedra Josep Termes i l'Institut Català de les Dones amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i de diverses entitats i institucions del país. Amb aquest cicle recuperem les biografies de dones la tasca de les quals —en l'àmbit de l’art, les ciències, l’esport o la política, etc.— ha estat silencia per la història.

La segona sessió està dedicada a les "Dones polítiques". La Sra. Marta Pessarrodona i la Dra. Isabel Pérez parlaran, respectivament, de les aportacions de la Sra. Carme Karr i de la Sra. Ángeles López de Ayala. La sessió compta amb el suport de l'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) i de la Liga Internacional de Mujeres por la Paz y la Libertad (WILPF), institucions a les quals agraïm la col·laboració. 

La conferència tindrà lloc el pròxim 12 de setembre, a les 18,30 h, a la Cuina de l'Espai Francesca Bonnemaison (carrer de Sant Pere Més, Baix 7, 08003 Barcelona).


Us demanem que confirmeu la vostra assistència adreçant-vos al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e).