El Dr. Agustí Colomines participarà als actes en record de les víctimes dels Fets de la Fatarella

19/01/2017

El proper 28 de gener de 2017, el Dr. Agustí Colomines, director acadèmic de la Càtedra Josep Termes, participarà als actes en record de les víctimes dels Fets de la Fatarella que es duran a terme al municipi de la Fatarella en motiu del 80è aniversari de la Batalla de l'Ebre.

A l'acte, que se celebrarà a la Capella de la Mare de Déu de la Misericòrdia, també hi intervindran: l’Il·lm. Sr. Francisco Blanch i Batiste, alcalde de la Fatarella; el Dr. Josep Sànchez i Cervelló, catedràtic d'Història Contemporània de la Universitat Rovira i Virgili; el Dr. Josep Maria Solé i Sabaté, catedràtic d'Història Contemporània per la Universitat Autònoma de Barcelona i director científic del COMEBE; l'Il·lm. Sr. Josep Poblet i Tous, president de la Diputació de Tarragona; i l'Hble. Sr. Raül Romeva i Rueda, conseller d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència de la Generalitat de Catalunya.

Després dels parlaments s'inaugurà el monument en record de les víctimes al Parc Mirador de la Terra Alta (cementiri vell). La música anirà a càrrec del Grup Instrumental de l’Escola de Música Municipal de la Fatarella. I finalment, es clourà la commemoració amb una missa en record de les víctimes dels Fets.