Educar per a la sostenibilitat

08/11/2016

El proper 17 de novembre, dins el marc del cicle “De la globalitat a la localitat”, celebrarem la taula rodona “Educar per a la sostenibilitat: La formació de ciutadans compromesos amb el futur col·lectiu”.

La idea d’aquest cicle va sorgir arran de l’aprovació, ara fa un any, dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) per part de 193 països que es comprometeren a complir amb 17 objectius –amb data límit 2030– destinats a eradicar la pobresa extrema, combatre la desigualtat i mitigar els efectes del canvi climàtic.

Un any després de la seva aprovació, la Càtedra Josep Termes i el Parc de les Humanitats i les Ciències Socials de la UB ens proposem analitzar la qüestió i la seva viabilitat amb experts de diverses disciplines.

“Educar per a la sostenibilitat” comptarà amb la participació de:

  • Sr. Arnau Queralt, director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya (CADS)
  • Sr. Josep Maria Planas, sotsdirector General d'Informació i Foment de la Sostenibilitat, Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya
  • Dra. Maria Àngels Alió, professora del departament de geografia humana de la UB

Us convidem a consultar el programa.

L’assistència és gratuïta, però preguem confirmeu la vostra assistència, indicant a quina jornada vindreu, a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Dia: 17 de novembre

Hora: 19.00

Lloc: Parc de les Humanitats i les Ciències Socials (Carrer del Perú, 52, Barcelona)