“Comunicar la salut: Entre la deontologia i l’alarma social”

15/09/2016

El proper 27 de setembre se celebrarà la taula rodona “Comunicar la salut: Entre la deontologia i l’alarma social”. L’esdeveniment començarà a les 19 hores al Parc de les Humanitats i les Ciències Socials de la UB (Carrer del Perú, 52, Barcelona).

Organitzat per la Càtedra Josep Termes i el Parc de les Humanitats i les Ciències Socials, l’acte compta amb el suport de nombroses entitats com el Col·legi de Metges de Barcelona, el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut, l’Associació Catalana de Comunicació Científica, l’Observatori de l’Estudiant UB i el Servei d’Atenció a l’Estudiant UB.

Hi intervindran:

  • Hble. Sr. Antoni Comín, conseller de Salut
  • Dr. Antoni Trilla, professor de la Universitat de Barcelona i cap d’Epidemiologia de l’Hospital Clínic
  • Sra. Ana MacPherson, periodista, la Vanguardia

El debat serà moderat pel Dr. Gaspar Coll, Delegat del Rector com a Comissionat per al Parc i l'impuls científic de les Humanitats i les Ciències Socials.

Aquesta activitat té certificació de l’Escola de Doctorat de la Universitat de Barcelona.

Preguem confirmeu la vostra assistència escrivint a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).