Presentació "Dos contemporanis enfrontats"

27/01/2016

Aviat es presentarà el llibre del que us parlàvem fa uns dies, “Dos contemporanis enfrontats”, en el que diversos historiadors s’endinsen en les figures de dos pensadors de la segona meitat del segle XIX ben diferents: Valentí Almirall, considerat un dels pares del nacionalisme català modern, i Joaquín Costa, caracteritzat per l’aragonesisme i el nacionalisme espanyol.

L’esdeveniment consistirà en una taula rodona que es durà a terme el dimarts 2 de febrer a la Biblioteca Pública Arús (Passeig de Sant Joan 26, Barcelona) a les 18.30 hores i hi participarà una bona representació dels estudiosos que basteixen el volum:

  • Enric Ucelay-Da Cal (ed.)
  • Josep Pich (ed.)
  • Agustí Colomines
  • Àngel Duarte
  • David Martínez Fiol
  • Santiago Izquierdo

Aquí podeu veure el cartell i la invitació.

Us animem a assistir-hi!