"La religió i els límits de la identitat". Taula rodona

07/01/2016

El proper dimecres 20 de gener de 2016 es durà a terme una nova taula rodona amb el títol "La religió i els límits de la identitat", emmarcada en el cicle “O ells o nosaltres”: Europa davant el repte del terrorisme gihadista organitzat per la Càtedra UB Josep Termes i el Parc de les Humanitats i les Ciències Socials de la UB.

En aquesta ocasió, els ponents seran:

  • Dra. Dolors Bramon, professora emèrita de la UB
  • Sr. Àngel Colom, director de la Fundació Nous Catalans
  • Sra. Salwa El Gharbi, presidenta de l’associació de formació i consultoria FIKR i AFCAR
  • Dr. Francesc Xavier Marín i Torné, filòsof especialitzat en religió islàmica, professor a la URL i a l’ISCREB

El debat serà moderat pel Dr. Agustí Colomines, professor d’història contemporània a la UB i director acadèmic de la Càtedra Josep Termes de Lideratge, Ciutadania i Identitats.

L’acte serà a les 19.00 hores a Can Jaumandreu (Carrer del Perú, 52, Barcelona) i està obert a tothom. A més, pels que us pugui interessar, aquesta activitat té certificació de l’Escola de Doctorat de la Universitat de Barcelona.  Si voleu assistir-hi, tan sols heu de confirmar la vostra assistència a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Us animem a venir-hi!