Entrevista a L'Aigua Clara

17/12/2015

El nostre director acadèmic, el Dr. Agustí Colomines, ha sigut entrevistat per Montse Hidalgo al programa L’Aigua Clara.

Amb motiu de l’inici del cicle de taules rodones “O ells o nosaltres”: Europa davant el repte del terrorisme gihadista, el Dr. Colomines ha reflexionat sobre què ha fet malament el món en general, com ara permetre i potenciar l’enorme desigualtat entre Nord i Sud -que ha portat irremeiablement a conflictes socials- o desatendre la gestió de la diversitat en l’espai públic. També ha esmentat la delicada situació dels drets humans que, en el context actual, poden estar en joc si posem en una balança la seguretat i la llibertat i oblidem que no es tracta d’escollir entre una o l’altra, sinó que ambdues han d’anar unides i en la mateixa direcció.

Us convidem a escoltar l’entrevista.