Detecció de les necessitats de les dones emprenedores de la ciutat de Barcelona - Presentació estudi

El dia 30 d’abril de 2015 s’ha celebrat al Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelonauna reunió a porta tancada per presentar els resultats de l’estudi Detecció de les necessitats de les dones emprenedores de la ciutat de Barcelona, encarregat per la Regidoria de Dona i Drets Civils a la Càtedra Josep Termes.

A l’acte hi han assistit les persones expertes i les dones emprenedores que han col·laborat en la recerca a través d’una sèrie d’entrevistes on han exposat les principals dificultats a què s’enfronten les dones emprenedores a l’hora d’iniciar i tirar endavant un projecte així com les mesures que consideren que podria dur a terme l’Ajuntament per seguir facilitant i promovent l’emprenedoria  femenina.

Han participat com a ponents Francina Vila –Regidora de Dona i Drets Civils–, Agustí Colomines –director acadèmic de la Càtedra– i Manel Bardàvio, responsable del desenvolupament de l’estudi.

Els assistents a l’acte han manifestat la seva visió de l’estat de l’emprenedoria femenina a Barcelona així com les principals preocupacions al respecte. 

Llegir la crònica a Nacionalitats