Premi d'assaig Dominique Jacquin-Berdal 2024

Dra. Dominique Jacquin-Berdal 1966-2006
Dra Dominique Jacquin-Berdal,1966-2006
11/10/2023

L'Association for the Study of Ethnicity and Nationalism (ASEN) i "Nations & Nationalism" han convocat una nova edició del premi d'assaig en honor a la memòria de la investigadora Dominique Jacquin-Berdal

Bases:

El premi d'assaig es va establir per animar els joves estudiosos a publicar investigacions originals sobre estudis ètnics i nacionalisme

El premi s'atorgarà al millor article presentat. L'article guanyador s'anunciarà a la Conferència anual de l'ASEN. 

El premi consistirà en una dotació de 250 £ i dos anys com a membre gratuït de l'ASEN, a més pot donar lloc a la publicació de l'article a Nations & Nationalism.

Poden presentar-se al premi els estudiants de postgrau actualment matriculats i els que hagin presentat la seva tesi en un termini de cinc anys des de la data límit de presentació.

El termini màxim per presentar els treballs és el 30 de novembre de 2023.

Totes les presentacions s'han d'enviar en línia al lloc ScholarOne Manuscript de Nations & Nationalism. Si no podeu enviar l'article en línia, poseu-vos en contacte amb la Seeta Persaud, de l'oficina editorial per correu electrònic ((Necessites javascript per veure aquest correu-e)). Per a més informació, aneu al web de l'editorial Wiley.

Procediment de presentació:

Els articles s'han d'enviar en anglès, seguint les normes de Nations & Nationalism (sistema "Harvard"). Consulteu la guia per als col·laboradors.

Les presentacions han d'anar acompanyades d'una carta oficial del supervisor de l'autor que en confirmi la valides i l'elegibilitat.

Un autor només pot presentar un article i cap més.

No es tindran en compte els articles de coautors.

El jurat es reserva el dret de deixar 

2023 Winner:

Niamatullah Ibrahimi

The state, identity politics and ethnic boundaries in Afghanistan: The case of Sunni Hazaras

Arxivat a: Blog, General