Nacionalisme i Memòria. Crida a la participació

12/09/2023

33a. Congrés anual de l'Association for the Study of Ethnicity and Nationalism (ASEN)

S'ha obert el període per presentar propostes per a la Conferència ASEN 2024. Les propostes han de versar sobre Nacionalisme i memòria i la trobada tindrà lloc del 9 a l'11 d'abril de 2024 a la Universitat d'Edimburg.

La convocatòria es pot descarregar en PDF. Ja està disponible un programa provisional. Els resums de les propostes han de ser d'un màxim de 250 paraules i s'han d'enviar en línia. Teniu disponible una guia per escriure el vostre resum. La data límit és a les 2359UTC del 3 de novembre de 2023; comproveu aquesta hora a la vostra ciutat. Tota la informació que necessiteu, inclosa la convocatòria de treballs, es troba a http://asen.ac.uk/conference #asen2024

Arxivat a: Blog, General