El professor Colomines a Madrid

13/04/2022

La delegació del Govern de la Generalitat a Madrid organitza un cicle "Catalunya-Espanya: del conflicte al diàleg i la negociació política?"

La delegació del Govern de la Generalitat a Madrid organitza un cicle d’activitats centrat en el diàleg i la negociació política que tindrà lloc, des de l'1 de març de 2022 fins al mes de març de 2023, al Centre Cultural-Llibreria Blanquerna de Madrid. El cicle, anomenat Catalunya-Espanya: del conflicte al diàleg i la negociació política?, coordinat per la sociòloga Marta Rovira Martínez, té com a objectiu confés contribuir a impulsar un nou clima social i polític que acompanyi la taula de negociació entre els Governs de l’Estat i de la Generalitat. El nostre director, el professor Agustí Colomines i Companys, ha estat convidat a participar en la taula rodona Una negociació sense resultats: els escenaris del no acord, al costat dels també professors Lluís Orriols (Universidad Carlos III) i Berta Berbet (Institut d'Estudis de l'Autogovern).

Més informació aquí.

Arxivat a: General